Max

Max 0.9.1

Kopieer al je muziek op de computer in hoge kwaliteit

Met Max rip je cd's en zet je alle inhoud op je harde schijf. Dit doe je in meerdere formaten en dat maakt Max een uitermate handig programma. Jouw favoriete muziek staat voortaan op je computer in de kwaliteit die jij wilt. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Ondersteunt heel veel formaten
  • Hoge kwaliteit mogelijk

TEGEN

  • Ontbreken vaak gegevens over jouw muziek
  • Verschillende vensters

Uitmuntend
8

Met Max rip je cd's en zet je alle inhoud op je harde schijf. Dit doe je in meerdere formaten en dat maakt Max een uitermate handig programma. Jouw favoriete muziek staat voortaan op je computer in de kwaliteit die jij wilt.

Je zet de muziek van je cd's dus om in verschillende formaten. Zo kies je bijvoorbeeld voor het FLAC-formaat. Dit houdt in dat het geen kwaliteit verliest in vergelijking met de cd. Een ander veelgebruikt formaat is mp3. Het zorgt dat de liedjes minder ruimte innemen en is daardoor erg handig. Zo neem je jouw muziek mee op je telefoon of je mp3-speler.

Max is makkelijk in het gebruik. Je gaat al snel aan de slag met het rippen van je albums. Toch zijn de verschillende vensters waar het programma gebruik van maakt wat onoverzichtelijk. Mooier is het trouwens ook niet. Een ander nadeel is dat Max verbinding moet maken met internet om de informatie op te halen over de nummers op jouw cd. Op zich is daar niks mis mee, maar er ontbreken vaak nog veel gegevens. Wil je de muziek ook op een schijf branden, kijk dan eens naar SimplyBurns.

Wil je dat jouw lievelingsmuziek op de computer net zo goed klinkt als op cd, dan is Max een uitermate geschikt programma. Max laat je desgewenst zelf de kwaliteit kiezen, zodat er altijd wel een passend formaat is voor jou. Rip jouw cd's voortaan dus met Max.

Max ondersteunt de volgende formaten

FLAC, mp3, Monkey's Audio, Ogg FLAC, Ogg Vorbis, Speex, WavPack, 3GP Audio, 3GPP-2 Audio, AAC ADTS, AIFC, AIFF, AMR, Apple CAF-bestand, Apple MPEG4 audio, MPEG4 audio, NeXt/Sun, Sound Designer II, WAVE, AIFF(Apple/SGI), AU(Sun/NeXt), AVR, CAF, HTK, IFF, MAT4, MAT5, PAF, PVF, RAW, SD2, SDS, SF, VOC, W64, WAV(Microsoft), WAV(NIST Sphere), WAVEX, WVE, XI